Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fase 1 Sierteeltstraat Aalsmeer-Oost opgeleverd

Het eerste deel van de Sierteeltstraat is opgeleverd. Het gaat om het stuk tussen Waterdrinker en Marginpar, zodat Marginpar direct na oplevering van het nieuwe pand later dit najaar goed bereikbaar is en het gebouw in gebruik genomen kan worden, zo deelt Royal FloraHolland.

De Sierteeltstraat is de rondweg rondom Aalsmeer-Oost die zorgt voor vlotte verkeerstromen rondom Aalsmeer-Oost. De werkzaamheden voor de aanleg van fase 2 van de Sierteeltstraat, het laatste deel, zijn al gestart. Naar verwachting is dit deel, en daarmee de gehele rondweg, begin 2023 gereed. Tegelijkertijd wordt ook de infrastructuur voor de watervoorziening, de riolering en het energienetwerk aangelegd.

Langs de Sierteeltstraat komen parkeerplaatsen voor personenauto's en een groen tuinlandschap met bomen, heesters, struiken en bloemenweides om de biodiversiteit te versterken.

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: