Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Donderdag 29 september online spreekuur over energiecrisis

De hoge energieprijzen houden de gemoederen in de glastuinbouwsector volop bezig. De steeds zorgwekkender wordende situatie levert vanzelfsprekend ook de nodige vragen op van ondernemers. Daarnaast gaan de ontwikkelingen en het nieuws erg hard. Daarom organiseert Glastuinbouw Nederland op 29 september van 13.30 tot 14.30 uur weer een online spreekuur.

Tijdens het spreekuur wordt ingegaan op verschillende onderwerpen: de activiteiten en de inzet van Glastuinbouw Nederland richting de overheid, de gasleveringszekerheid en het afschakelplan van de gaslevering en de SDE. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen naar aanleiding van de toelichting op genoemde onderwerpen.

Programma

  • Welkom door Alexander Formsma (Glastuinbouw Nederland);
  • Update ontwikkelingen energiemarkt door Jasper Elzinga (Agro-Energy);
  • Update energiedossier en inzet Glastuinbouw Nederland door Adri Bom-Lemstra (voorzitter Glastuinbouw Nederland);
  • Behandelen van de vragen

Aan dit online spreekuur kan primair worden deelgenomen door leden van Glastuinbouw Nederland, maar ook door andere belangstellenden. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot donderdag 29 september, 11.00 uur.

Voor het volgen van het spreekuur is alleen een goede internetverbinding en een telefoon/computer/tablet met geluid nodig. De dag van het spreekuur ontvangen de deelnemers uiterlijk om 12.00 uur per e-mail nadere instructie en een link waarmee het webinar te volgen is. Zorg ervoor dat tien minuten voordat het webinar start de inlogprocedure is uitgevoerd.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: