Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

's Werelds grootste containerlijn MSC stapt in luchtvrachtmarkt

MSC Mediterranean Shipping Company SA, 's werelds grootste containerrederij, wil de luchtvrachtmarkt betreden en start met de ontwikkeling van een nieuwe MSC Air Cargo-dienst.

Volgens een recente aankondiging is MSC Air Cargo al enkele maanden in ontwikkeling en zal de nieuwe dienst vanaf begin 2023 beschikbaar zijn, na de levering van het eerste van vier Boeing 777-200F-vliegtuigen van het MSC-merk die zullen worden geƫxploiteerd door Atlas Air, een dochteronderneming van Atlas Air Worldwide Holdings, Inc.

"Dit is onze eerste stap op deze markt en we zijn van plan verschillende mogelijkheden te blijven onderzoeken om luchtvracht te ontwikkelen als aanvulling op onze kernactiviteiten op het gebied van containervervoer", aldus MSC chief executive Soren Toft.

MSC heeft Jannie Davel, die eerder werkte bij Delta Cargo, Emirates SkyCargo en DHL, aangesteld om haar luchtvrachtactiviteiten te ontwikkelen en het team samen te stellen dat de nieuwe bedrijfssector van MSC zal leiden.

"We zijn verheugd om de ontwikkeling van MSC Air Cargo aan te kondigen en Jannie Davel te verwelkomen om dit spannende nieuwe aanbod voor MSC-klanten te leiden", aldus Toft.

Voor meer informatie:
container-news.com

Publicatiedatum: