Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20 oktober, Tomatoworld

Guido van der Garde speciale gast op energie-evenement exclusief voor telers

Om telers handvatten te geven de komende winter en de energieproblemen het hoofd te bieden, organiseert Tomatoworld in samenwerking met Plant Empowerment, Kas als Energiebron, Glastuinbouw Nederland en LetsGrow.com exclusief voor telers een event op 20 oktober 2022.

De energiecrisis plaatst telers voor grote dilemma’s: hoe komen zij deze winter door met de alsmaar stijgende energieprijzen? Het centrale thema bij dit telersevent is dan ook energie. Tijdens het programma krijgen telers tips en tools die hen verder kunnen helpen.

Ervaringsdeskundigen nemen de deelnemers mee in onderwerpen als het effect van minder energie op klimaat en plant. Hierbij wordt de opgebouwde ervaring met datagedreven telen van de afgelopen twee jaar gedeeld en welke belangrijke rol dit kan spelen. Het project Data Driven Growing is mogelijk gemaakt door Innovatiefonds Hagelunie en Greenport West-Holland / Provincie Zuid Holland.

Verder komen onderwerpen als schermen, ontvochting, plantactivatie en belichting aan bod. Er is ruimte voor discussie en het beantwoorden van vragen.

Als afsluiting van de middag is een speciale gastspreker uitgenodigd. Giedo van der Garde, autocoureur en Formule 1 analist. Guido geeft een inkijkje in het belang van data bij Formule1 racen. Ook bespreekt hij de successen van Max Verstappen. 

Het evenement vindt plaats op donderdag 20 oktober van 14.00 – 18.00 uur. Aanmelden kan door een email te sturen aan marcom@tomatoworld.nl. Aanmelders ontvangen dan een QR code waarmee zij zich kunnen registreren.

Publicatiedatum: