Addenda reikt gouden gieter uit aan beste tuincentrum van het jaar

Op 23 september 2022 reisden Addenda en Waterdrinker af naar België om de ‘Addenda Gouden Gieter 2022’ bokaal uit te reiken. Begin dit jaar kondigde Addenda in samenwerking met Waterdrinker een winactie aan voor de tuincentra. Alle tuincentra die voor de complete Addenda campanula inlading seizoen 2023 kozen bij Waterdrinker maakten kans om het beste Addenda Tuincentrum van het jaar te worden. 

Eurotuin Merelbeke werd de winnaar. Het Belgische tuincentrum Eurotuin Merelbeke in regio Oost-Vlaanderen blinkt volgens de uitreikers van de prijs uit in de verkoop van Addenda Campanula en heeft in seizoen 2023 de meeste aantallen verkocht. Eurotuin Merelbeke verkoopt beide soorten Campanula van Addenda; Ambella en Adansa en is dit jaar de trotse winnaar van de ‘Addenda Gouden Gieter 2022'. 

Eurotuin Merelbeke is een in 2008 compleet verbouwd en vernieuwd tuincentrum voorzien van een Tuinkaffee en innovatief Tuintheater.  

Prijzenpakket 
Ewoud Meeuwissen van Addenda en Jos Glasbergen van Waterdrinker feliciteerden het hele tuincentrumteam van Eurotuin Merelbeke persoonlijk op vrijdag 23 september met deze prachtige titel. Antony de Pauw, verantwoordelijke planten Eurotuin, en zijn team namen de Gouden Gieter bokaal met een Addenda prijzenpakket trots in ontvangst. Het prijzenpakket bestond onder andere uit een schitterende Addenda showpot; een opvallende eyecatcher die niet te missen zal zijn op het Addenda schap van Eurotuin Merelbeke. Het hele team van Eurotuin werd uiteraard ook beloond met een heerlijke taart!   

Bron: Addenda


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven