Flower Circus laat Franse bloemisten volop stralen

Tijdens Novafleur in Tours, Frankrijk, was er weer reden genoeg om met een glimlach op het gezicht rond te lopen. Ook dit jaar was Flower Circus weer aanwezig om verschillende veredelaars en kwekers te promoten.Speciaal voor deze gelegenheid was toparrangeur Max Hurtaud naar Tours getogen om daar niet alleen de verschillende bloemen te presenteren, maar zeker ook om erover te discuteren met de bezoekers: Hoe gebruiken zij de bloemen, met wat voor gelegenheden etc.

"Dit zorgde niet alleen voor mooie gesprekken en een hoop waardevolle informatie voor de deelnemende bedrijven - het zorgde ook nog eens voor hele mooie boeketten en arrangementen", zo deelt John Elsgeest.

Kortom, Novafleurs was ook dit jaar weer een succes waarbij er weer meer bezoekers waren dan vorig jaar, vervolgt John. "'Zeker nu dat er door de bekende redenen wat minder bloemen uit Nederland zullen komen was dit de uitgelezen mogelijkheid om op zoek te gaan naar inspiratie om de bloemenwinkel toch zo rendabel mogelijk te maken."

Voor meer informatie:
FlowerCircus
Oosteinde 74
1647 AD Berkhout
T: 085 002 1656
info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven