Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Werk efficiënter en voorkomt fouten met nieuwe app

Agro Business Solutions, software leverancier voor zaadbedrijven, heeft het afgelopen jaar veel logistieke apps ontwikkeld. 

Bij PanAmerican Seed wordt er al gewerkt met 1 van de apps, de Processing App. “Deze app is een uitstekende aanvulling op de werkzaamheden die wij doen. Met deze app kunnen de medewerkers zien welke activiteiten er die dag met het zaad gedaan moeten worden", aldus Nico Smit, PanAmerican Seed

"Dit kan bijvoorbeeld zijn een schoning van het zaad, of pilleren, etc.. De app werkt als volgt: op de app zie je de lijst met activiteiten, je scant de batch of de zak met zaad, je scant de barcode van het apparaat en de informatie plus de resultaten gaan direct naar de ABS database", vervolgt Nico.

De app is niet alleen heel makkelijk in gebruik, maar het behoedt de medewerkers voor het maken van fouten en je kunt veel efficiënter werken. Niet elke keer teruglopen naar de computer om dingen in te voeren, maar gewoon op de app invullen.

Nico geeft aan dat ze op dit moment ook denken over bijvoorbeeld de expeditie app, picking, packing en het versturen van de diverse zaadbestellingen zal via deze app ook een grotere efficiency kunnen opleveren.

Zowel ABS als het bedrijf Seedtuning, waar Nico Smit zelf te ontmoeten is, kunnen bezocht worden op de Seed meets Technology.
Er zijn op de beurs ook lezingen. 

Voor meer informatie:
Agro Business Solutions
Het Voert 9
1613 KL Grootebroek
T: 0228 522 809
M: info@agrosolutions.nl 
W: www.agrosolutions.nl 

PanAmerican Seed
Elbaweg 35 
1607 MN Venhuizen
T: 0228 541 844  
W: www.panamseed.com  

Publicatiedatum: