Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Een goedwerkende stapelwagen helpt ons allemaal"

Kapotte stapelwagens zijn een grote bron van ergernis, zowel voor telers als voor Royal FloraHolland. Ze verstoren de logistieke keten, geven laadproblemen en brengen extra reparatiekosten met zich mee. Voorkom deze problemen en breng daarom geen veranderingen aan in de stapelwagens, roept de veiling daarom op. En komen telers een kapot exemplaar tegen? Laat deze staan of zet ‘m terug in de straat of buffer. Dan kan Royal FloraHolland deze laten repareren.

Goedwerkende stapelwagens, met drie standaard legborden vastgemaakt aan de kabel, zijn essentieel in de logistieke processen in de sierteeltketen.

Breng zelf geen veranderingen aan
Er word gevraagd aan alle stapelwagengebruikers om geen enkele verandering aan te brengen. Hiermee bedoelen ze, als voorbeeld, maak de vaste standaard legborden niet los en haal ze er ook niet uit. Dit is niet toegestaan, omdat:

  • Het loshalen de vaste standaard legborden en de borgkabels beschadigt. De reparatiekosten hiervan zijn fors.
  • Stapelwagens met minder of meer dan de drie vaste standaard legborden niet goed meer te beladen zijn. Dit geeft problemen in de hele logistieke keten.

Wat te doen met een kapotte stapelwagen
Komen telers of logistieke dienstverleners op één van de RFH-locaties een stapelwagen tegen met bijvoorbeeld meer of minder dan drie vaste standaard legborden? Laat deze staan of zet deze terug in de straat of in de buffer. En voorzie de kar, als het mogelijk is, van een geel defect label. Royal FloraHolland brengt deze stapelwagen naar één van de werkplaatsen om te laten repareren.

Bron: Royal FloraHolland 

Publicatiedatum: