Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opti-flor bezoekt haar klanten met kleurrijke Opti-flor roadshow

Van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 september brengt Opti-flor een bezoek aan een groot deel van haar klanten met een unieke roadshow op locatie. In deze rijdende showroom is het gehele assortiment van de kweker te bewonderen; van de klassiekers in de collectie tot talentvolle nieuwkomers.

"Een unieke manier van presenteren, dat bij ons intern geboren is", legt manager marketing Tim van Leeuwen uit. "Iedere dag opnieuw dagen we onze medewerkers uit om hun ideeën voor de organisatie met ons te delen. Het beste idee belonen we jaarlijks met een prijs; Het Beste Idee van Opti-flor."

Dit jaar was de winnaar van het Beste Idee de Opti-flor roadshow naar idee van medewerker productie Jantine Wennekers. Zij is werkzaam op locatie Original.

In totaal wordt een bezoek gebracht aan zo’n 35 klanten, volgens een route schema met afspraken. Bij deze klanten is het hele team vooraf uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in een speciaal voor deze gelegenheid ingerichte trailer met de collecties vol bijzondere rassen en kleuren. "Zo kan de hele interne organisatie van onze klanten het merk Opti-flor en de kwaliteit waar wij voor staan, beleven", besluit Tim.

Voor meer informatie:
Opti-flor 
Madeweg 78a
2681 PN Monster
0031 (0) 174 705110  
info@optiflor.nl 
https://www.optiflor.nl/ 

Publicatiedatum: