Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webinar voorlichting seniorenregeling Glastuinbouw 11 oktober 2022

Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen organiseren op 11 oktober van 19.00-19.45 uur een webinar over de seniorenregeling voor werknemers en werkgevers.

De seniorenregeling is ingesteld door sociale partners in de Glastuinbouw. Het biedt werknemers vanaf 62 jaar de mogelijkheid om 80% te werken tegen 90% van het loon en met pensioenopbouw. Op deze manier helpt de regeling werknemers om gezond en met plezier te blijven werken tot aan de AOW leeftijd.

Webinar seniorenregeling glastuinbouw
Tijdens deze online voorlichtingsbijeenkomst wordt toegelicht wat de seniorenregeling inhoudt en wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot uw loon en uw pensioenopbouw. Het is tevens mogelijk om vragen te stellen.

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor werknemers én voor werkgevers. Werknemers vanaf 58 jaar ontvangen rechtstreeks een uitnodiging per brief. Het kan zinvol zijn om de partner hierbij te betrekken en samen het webinar te volgen.

Ook werkgevers in de glastuinbouw ontvangen een uitnodiging per brief. Zij kunnen zich ook samen met hun werknemer(s) aanmelden.

Hoe aanmelden?
Klik op deze link om u direct aan te melden. Op deze pagina vindt u onder andere ook een link naar de meest gestelde vragen over de seniorenregeling.

Meer informatie
Kijk op deze pagina voor meer informatie over de seniorenregeling. Hier vindt u ook een animatievideo over hoe de regeling in de praktijk werkt.

Bron: Colland Arbeidsmarkt

Publicatiedatum: