Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oekraïens team maakt gigantische bloemencreatie op Fleuramour

Zo'n 400 bloemstylisten uit de hele wereld vertonen hun kunsten op Fleuramour en toveren de landcommanderij van Alden Biesen vier dagen lang om in een volgens de organisatie 'ongezien bloemenparadijs.' Een honderdtal bloemencreaties is aanwezig op het evenement met als speciaal thema voor de 25ste editie: 'Magic'.

Dit jaar krijgt een Oekraïens team van 12 bloemenkunstenaars de eer om het kasteelplein te versieren en om de grote blikvanger op zich te nemen, naast een honderdtal kleine en middelgrote bloemencreaties van 400 bloemendesigners uit 20 landen.  

Het grootste ontwerp - een enorme kroonluchter - brengt hulde aan de kracht van alle Oekraïense vrouwen en zal bestaan uit 10.000 rozen in donkerrood, framboosrood en roze, naast siergrassen en korenaren, een verwijzing naar de enorme graanvlakten in Oekraïne, dat bekend staat als de graanschuur van Europa.

Tijdens de feestelijke opening op vrijdag 23 september zal het bloemendesign ingehuldigd worden door danseressen die het werk op de Oekraïense velden zullen uitbeelden. De bezoekers van Fleuramour kunnen ook zelf actief deelnemen aan het kunstwerk, door het te versieren met papieren hartjes.

Voor meer informatie:
Fleuramour
+32 (0)14 28 60 80
www.fleuramour.be

Publicatiedatum: