Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoe is het met Gert en Richard, de nieuwe Managers Sales van Anthura?

Gert Hoogendoorn en Richard Smit zijn een jaar bezig in de functie van Manager Sales. Een jaar waarin ontzettend veel speelt: hoge energieprijzen, hoge inflatie en de oorlog in Oekraïne zorgen ervoor dat er druk op de afzet staat in Europa en de gewijzigde politieke situaties in een aantal landen in Zuid-Amerika spelen ook een rol. Het gevolg is dat de afdeling sales continu bijschakelt en meedenkt om het zo optimaal voor de klanten te regelen, zo deelt Anthura bij een gesprek met Gert (orchidee) en Richard (anthurium) over hoe het hen het afgelopen jaar vergaan is. 

Richard: “Het leuke aan onze nieuwe rol is het intensievere contact met de verkoopteams. De teams staan sterk: het zijn ervaren specialisten en gezellige collega’s. Wij zijn trots om daar onderdeel van te zijn.” 


Richard Smit

Specialisatie per productgroep
Gert: “Sinds 1 september 2021 zijn wij bezig geweest om te kijken hoe wij de specialisatie per productgroep kunnen optimaliseren. Met het aantrekken van Jos Akerboom hebben wij een nieuwe Accountmanager Midden- en Zuid-Amerika gevonden, die het merendeel van de anthurium klanten van Marco Knijnenburg heeft overgenomen. Marco kan zich nu meer op de phalaenopsis klanten binnen zijn werkgebied richten. In het verkoopteam phalaenopsis ontwikkelt Laura Roodzant zich tot accountmanager, eerder is zij op onze binnendienst gestart. 

Op dit moment zijn wij ook druk bezig om de wereldmarkt opnieuw te bekijken met als doel onze internationale zichtbaarheid en onze kennis van markten verder te vergroten.” 

Top product
Gert: “In een volatiele wereld, waarin onverwacht en zeer snel nieuwe vraagstukken naar voren komen, zijn wij ervan overtuigd dat we juist met onze zeer houdbare rassen een sterk assortiment in handen hebben! Met onze bloeiende planten zorgen wij ervoor dat de wereld om ons een heel stukje mooier wordt.” 


Gert Hoogendoorn

Functie
Richard: “Onze nieuwe functie is divers en dat maakt het zo leuk. Het geeft ons ontzettend veel energie om deel uit te mogen maken van het commerciële managementteam, waarin wij samen met collega’s de strategie en koers bepalen. Het was vooral ook een leerzaam jaar en nog steeds leren we elke dag bij. Wij geven leiding aan ons eigen verkoopteam, maar werken tegelijkertijd veel samen. Samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring bij Anthura en dat werpt zijn vruchten af: we vullen elkaar goed aan en sparren regelmatig over uiteenlopende onderwerpen.  

Samenwerking
Richard: “Er is intensief contact met onze collega’s van productie, marketing, productmanagement, planning en veredeling en hun expertise zorgt ervoor dat wij onszelf ook in de breedte verder ontwikkelen. Dagelijks zijn we samen bezig met hoe we zaken kunnen vereenvoudigen en optimaliseren, zowel intern als met onze partners in de keten. De gezamenlijke gedrevenheid en liefde voor onze producten zorgt ervoor dat wij voor onze klanten de juiste partner zijn, nu en in de toekomst. 

Gert vult aan: “De komende jaren bouwen wij verder aan onze organisatie die zo veel mogelijk gesteld staat voor de toekomst.“ 


Richard Smit en Gert Hoogendoorn

Bron: Anthura

Publicatiedatum: