Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Achtste uitgave Handboek Bio in de maak

Bent u actief in de biologische sector? Dan is deze editie zeker interessant voor u!

Voor de 8e keer geeft Uitgeverij Boekhout weer het tweejaarlijkse Handboek uit voor de biologische sector: hét welbekende naslagwerk waarin alle biologisch werkende bedrijven (Skal gecertificeerd) zijn opgenomen binnen Nederland en België.

Maar liefst 7000 exemplaren worden de komende twee jaar verspreid onder biologisch geïnteresseerde bedrijven. Daarnaast wordt het handboek verspreid via beurzen en krijgt ook elke opgenomen bedrijf een gratis editie toegestuurd.

Van teelt, productie, verwerking en handel van agrarische producten, groenten en fruit tot vee- en pluimveeteelt, zuivel, groen, diervoeders, dranken, wonen, verzorging, logistiek, diepvries, retail, natuurvoedingswinkels, verpakkingen tot recreatie en dienstverlening. Alle bedrijven in de biologische-sector onder bovenstaande categorieën bieden wij een gratis naamsvermelding in de uitgave.

Bent u ook Skal gecertificeerd of toeleverancier binnen de biologische sector? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u een mooie vermelding krijgt!

Naast de gratis naamsvermelding bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijf extra exposure te geven binnen de biologische sector.

Doordat deze uitgave uitermate up to date is en alle informatie bevat die u nodig heeft, is dit zeker interessant. Wij ontwerpen kosteloos een advertentie.

Onderstaand de mogelijkheden:

  • Kwartpagina full colour € 650
  • Halve pagina full colour € 1.250,-
  • Hele pagina full colour € 1.750,-

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Daan Sturm: 0166-69 82 34, [email protected] of Corline Boekhout: 0166-69 82 10, [email protected].

Publicatiedatum: