Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samar Al Kadri nieuwe Senior Advisor in Midden-Oosten voor Hoogendoorn

Hoogendoorn Growth Management is al jaren actief op het gebied van automatiseringsoplossingen in de tuinbouw in het Midden-Oosten. Veel nieuwe en bestaande klanten gebruiken de Hoogendoorn-procescomputer als het kloppend hart van hun kas, netkas of indoor farm. Bovendien blijft de vraag naar verse, lokale en veilige voedselproductie in deze regio toenemen. Daarom heeft Hoogendoorn Samar Al Kadri aangenomen als Senior Adviseur, om in Dubai zo goed mogelijk ondersteuning te bieden aan (potentiële) klanten, telers en investeerders.

Samar woont en werkt al zeer lange tijd in de Verenigde Arabische Emiraten. In haar vorige functie als Senior Beleidsadviseur voor Landbouw & Voedsel van het Consulaat-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden, promootte zij de Nederlandse tuinbouwindustrie en benadrukte zij het belang van het gebruik van AgTech voor de lokale industrie om de opbrengst, efficiëntie en winstgevendheid te verbeteren.

De regio ondergaat momenteel volgens Hoogendoorn een revolutionaire verandering naar het gebruik van AgTech. "Het is de sleutel tot verduurzaming van hun tuinbouwsector", zegt Samar.

Met de inzet van Nederlandse technologieën is de groei in lokale, verse en veilige voedselproductie veelbelovend volgens Hoogendoorn. "De telers in de GCC-landen met alle digitale tools en diensten die Hoogendoorn biedt worden volledig ondersteund in het telen van meer met minder. 

Voor de Area Sales Manager voor het Midden-Oosten, Fouad Ababou, betekent dit dat hij er een directe collega bij heeft gekregen en daar is hij enthousiast over. Hij zegt: "Ik ken Samar al vele jaren door haar rol bij het consulaat in Dubai. Ze heeft belangrijke kennis van onze sector, en na alle gegeven trainingen is ze ook een expert geworden op het gebied van alle oplossingen van Hoogendoorn. Bovendien is haar kennis zeer waardevol gebleken voor de Nederlandse tuinbouwsector, dus we zijn trots dat ze nu voor ons bedrijf gaat werken. Hiermee hebben we ook een lokale aanwezigheid voor onze klanten in het Midden-Oosten". Hoogendoorn geeft aan dat deze aanwezigheid zeer welkom is in de regio, om de lokale telers en investeerders te ondersteunen met optimale service, training en advies.

Samar benadrukt dat ze erg gelukkig is om zich aan te sluiten bij Hoogendoorn: "Door de jaren heen was ik altijd onder de indruk van de oplossingen en technologieën van de Nederlandse tuinbouwindustrie, die de telers in de Emiraten helpen om gezond voedsel te produceren en de productie te maximaliseren met minder water- en energiebronnen. Ik ben erg enthousiast om betrokken te blijven bij deze industrie met dit zeer duurzame bedrijf.” 

Voor meer informatie:
Hoogendoorn Growth Management
info@hoogendoorn.nl  
www.hoogendoorn.nl

Publicatiedatum: