Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dag van Westlandse Techniek op 30 september

Op vrijdagochtend 30 september 2022 organiseert WNTWeb de 14e editie van de Dag van de Westlandse Techniek. Het concept van deze dag blijft zoals in de voorgaande jaren: een laagdrempelig bezoek voor basisscholen aan bedrijven.

De leerlingen uit groep 8 (eventueel groep 7) maken kennis met twee techniekbedrijven, een bezoek van 9:00-10:00 uur en een bezoek van 10:30-11:30 uur. Tussendoor is er ruimte om van het 1e naar het 2e bedrijf te gaan. Het programma is kennismaken met het bedrijf, een rondleiding en als het even mogelijk is een eenvoudige doe-activiteit. Voor de scholen is vervoer per fiets naar het bedrijf het uitgangspunt. Scholen die mogelijkheden hebben voor vervoer per auto kunnen bedrijven op meer afstand bezoeken. Dit geeft de organisatie ook meer ruimte om de planning sluitend te krijgen.

Aanmelden

Scholen:
De inschrijving van scholen verloopt via de website van wntweb.nl Indien je nog geen inlogaccount hebt of als het niet lukt, kun je een mail sturen naar [email protected].

Bedrijven:
Een aantal bedrijven doen jaarlijks mee aan deze activiteit. Naast de bestaande deelnemers zoekt WNTweb een aantal nieuwe deelnemende bedrijven. Heeft u als bedrijf interesse om de aankomende generatie te informeren over techniek en aan deze activiteit deel te nemen?

Bedrijven kunnen zich aanmelden bij de programmamanager techniek, e-mail: [email protected] 

Klik hier voor een indruk van eerdere edities. 

Bron: Klas in de Kas

Publicatiedatum: