Maurice La Crois viert 25-jaar jubileum bij Maurice Kassenbouw en Ammerlaan Construction

Op 8 september 2022 is Michel La Crois precies 25 jaar geleden toegetreden als CEO van de groep Maurice Kassenbouw / Ammerlaan Construction. Onder zijn leiding groeiden de bedrijven naar een personeelsbezetting van meer dan 100 man met 'kerngezond bedrijfsresultaten', zo deelt Maurice Kassenbouw. 

Maurice Kassenbouw en Ammerlaan Construction zijn internationale spelers geworden. In 2021 hebben de bedrijven 50% van de aandelen overgenomen van Cogas Climate Control B.V. en het afgelopen jaar is er een participatie overeengekomen met het Duitse bedrijf Big Dutchman.

Michel: "De glastuinbouwsector staat momenteel vol onder druk, wat voor ieder bedrijf uitdagingen met zich meebrengt. Wij zijn ervan overtuigd dat we oplossingen kunnen bieden waardoor duurzame, energiezuinige en rendabele projecten gerealiseerd kunnen worden. Automatisering en robotisering worden geïntegreerd."

"Ook qua interne innovatie en investeringen wordt niet stilgezeten. De nieuwste aanwinst voor onze fabriek in Horst is een volledig geautomatiseerde productiestraat voorzien van 10 robots, dit voor de vervaardiging van kastralies tot wel 16 meter lengte. Hierdoor kunnen we als bedrijf snel op de markt reageren."

Voor meer informatie: 
Maurice Kassenbouw B.V. / Ammerlaan Construction B.V.
maurice@kassenbouw.com  
www.kassenbouw.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven