Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Derde telling stapelwagens voor boxhouders start maandag 12 september 2022

De regeling Stapelwagenhuur Intern Gebruik (SIG) zorgt ervoor dat er jaarrond voldoende stapelwagens beschikbaar zijn op de veiling van Royal FloraHolland. Iedere klant die binnen het veilinggebouw gebruik maakt van stapelwagens, sluit een boxcontract af met de veiling. De derde telling vindt binnenkort plaats.

De hoogte van het afgesloten boxcontract vergelijkt Royal FloraHolland aan het einde van het jaar met het werkelijke aantal in gebruik zijnde stapelwagens. Tussen maandag 12 september en zondag 25 september 2022 kunnen ze langs komen voor een controle-telling van het aantal stapelwagens. De controle kan eventueel uitlopen naar week 39.

Hoe werkt de telling?
In week 37 en 38 komen Royal FloraHolland medewerkers bij elke boxhouder en op elke locatie langs om het aantal aanwezige stapelwagens te tellen. Na deze telling word er een kopie gemaakt van het telformulier achter, zodat je weet hoeveel stapelwagens ze bij jullie geteld hebben. Deze telling heeft geen directe gevolgen. Pas na een aantal tellingen stelt Royal FloraHolland het gemiddelde resultaat vast. Wanneer nodig word dan in overleg met jullie het boxcontract naar boven of naar beneden aangepast.

Data boxcontracttellingen 2022
De vier boxcontracttellingen vinden plaats in de volgende weken:

  • Eerste telling: week 2 en 3 (uitloop week 4)
  • Tweede telling: week 25 en 26 (uitloop week 27)
  • Derde telling : week 37 en 38 (uitloop week 39)
  • Vierde telling: week 47 en 48 (uitloop week 49)

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: