Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
open dag donderdag 8 september in Aalsmeer voor kopers en verkopers

Decofresh geeft marktupdate en laat nieuwe rozensoorten zien

Met een komende introducties voor een aantal nieuwe soorten, en allerlei speciale soorten, de zekere marktsituatie, is er een hoop te zien en te bespreken bij Decofresh.

Een Introductie
Binnenkort wordt door Decofresh een aantal nieuwe soorten gelanceerd. Tijdens deze open dag kom je er van alles over te weten. Peter van Delft van Decofresh; ‘Deze soorten zitten al wat langer in de pijpleiding, de kwaliteit is nu top, en we zijn er klaar voor de markt op te gaan met deze fantastische rozen. Verder zijn er een heleboel gevestigde soorten te zien, maar ook vele specialties. Een aantal veredelaars zullen tevens toekomstige soorten tentoonstellen.’

Marktsituatie
‘Het voelt alsof we weer gaan beginnen met een nieuw seizoen’, aldus Peter van Delft, ‘een nieuw seizoen met andere marktsituatie en andere omstandigheden. Wat brengt de toekomst?’

De mensen van Decofresh proeven een hoop onzekerheid in de markt, zeker met betrekking tot de rozensector. Wat gebeurt er met Hollandse rozenkwekers in de winter? Hoe gaat het in Kenya, en wat verwachten we uit Zuid Amerika?

Open dag
Decofresh organiseert de open dag om met de relaties bij te praten over kansen en mogelijkheden. En ondertussen alle bestaande en nieuwe soorten te laten zien. Natuurlijk onder het genot van lekkere broodjes en wat te drinken. Het event vindt plaats op donderdag 8 September tussen 9:00 en 14:30.

Decofresh
Met ongeveer 200 verschillende variëteiten van zowel exclusieve als mainstream rozen, wordt Decofresh ook wel de rozenspecialist genoemd. Met rozen uit Kenia van maar liefst 10 verschillende kwekerijen biedt Decofresh een breed scala aan geweldige variëteiten, waardoor het ook wel een one-stop-rozenshop wordt genoemd.  Al je rozenwensen op 1 plek.

Voor meer informatie: 
Decofresh Roses
Legmeerdijk 313
1431 GB Aalsmeer
+31 (0)297-365441
roses@decofresh.com
https://decofresh.com/

 

Publicatiedatum: