Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oproep VBW: "Onderteken de brandbrief over stijgende energiekosten"

Door het hele land klinken de alarmbellen waar het gaat om de almaar stijgende energieprijzen. Dit heeft grote gevolgen voor de hele keten, waarbij de bloemist uiteindelijk de laatste schakel is richting de consument. De zorgen gaan een stuk verder dan alleen de hogere kosten die de bloemist moet betalen voor zijn eigen gas en energie. De energiecrisis heeft grote gevolgen voor het koopgedrag van de consument, de omvang en kwaliteit van het aanbod/productie, transport, grondstoffen en alle overige producten. De VBW, brancheorganisatie voor bloemisten in Nederland, roept op een brandbrief te tekenen. De brancheorganisatie sluit aan op een breder ingezette actief vanuit onder meer ook Glastuinbouw Nederland en Royal FloraHolland.

VBW heeft een conceptbrief opgesteld. Het document kunt u hier vinden, printen en ondertekenen. Deze brief is natuurlijk naar eigen inzicht nog aan te vullen of aan te passen, bij voorkeur met tastbare (eigen) praktijkvoorbeelden. Na invullen en ondertekenen kun je de brief naar VBW sturen (mail naar [email protected]). 

VBW roept op uiterlijk aanstaande woensdag te reageren. 

Bron: VBW

Publicatiedatum: