Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rozen en hortensia's in decor coutureshow Claes Iversen

Claes Iversen presenteerde op 1 september 2022 zijn nieuwste couturecollectie ‘Play’ tijdens Amsterdam Fashion Week in het pand van Adyen aan het Rokin. De collectie bestaande uit 19 looks is een uitbundige mix van materialen, vormen, prints, borduur, stijlen en kleuren waarbij Claes zelf ontwikkelde stoffen combineert met de ateliervoorraad en vintage materialen.

Prints zijn veelal van zijn eigen hand waarbij de bloemen handbeschilderd zijn door de ontwerper. Een grafische streep gaat letterlijk dwars door de collectie heen als contrasterend motief voor alle kleuren en prints. De streep voelt alsof deze niet thuishoort in de collectie, maar is tegelijkertijd ook de bindende factor in de collectie.

De streep was in verschillende kleuren terug te zien in het decor tijdens de couture show. Voor het stylen van bloemen in geometrische strepen werd LM Flower Fashion Productions gevraagd door Claes. In samenwerking met de modedesigner werden twee decorstukken samengesteld. Avalanche+ rozen in wit werden als streep op een gele pilaar gedecoreerd. De roze Verena hortensia’s via Hydrangea World werden geselecteerd voor het realiseren van een heuse bloemenwand.

De show werd druk bezocht door alle bekende moderedacteuren, van Vogue tot Elle en Vrouw tot Nouveau, bekende vrouwen en influencers. Foto’s met de rozen en hortensia’s in het decor zijn veel te zien in de publicaties van de mode- en lifestylemagazines. Op RTL Boulevard en in SBS Shownieuws waren zowel de hortensia’s als de rozen herhaaldelijk goed in beeld tijdens reportages over de show. 

Avalanche+ rozen
Avalanche+ heeft als bijnaam als ‘the queen of roses’. Het is een roos met een royale klasse die al jaren tot het topsegment behoort. De moderne klassieker heeft een grote bloem en is vaak te zien bij grote trouwfeesten en events. Via LM Flower Fashion Productions zijn de Avalanche+ rozen in het decor van de couture show van Claes Iversen gestyled.

Snij-hortensia
De stijlvolle hortensia is als snijbloem allang ontdekt als onderdeel van een mooi boeket. De bloem wordt veel gebruikt in de meest prachtige bloemsierkunst voor in het interieur maar is daarnaast uitermate geschikt in de bloemdecoraties voor huwelijken en events. LM Flower Fashion Productions werkt graag met de snij-hortensia’s voor in hun producties als ambassadeur van Hydrangeaworld. De roze Verena hortensia’s werden in schuine lijnen als bloemenwand tijdens de couture show van Claes Iversen gedecoreerd.

Claes Iversen bedankte LM Flower Fashion Productions persoonlijk en online: “LM Flower Fashion a.k.a. the Flowerboys are the best. So much work, so beautiful, so much fun to work with.”

Claes Iversen Bridal
Toekomstige bruiden kunnen terecht voor de semi-couture bruidscollectie van Claes Iversen in de bridal pop-up-store aan het Rokin in Amsterdam. In de bridal store is de volledige bruidscollectie van Claes te bewonderen. Ook is het mogelijk een pasafspraak te maken.

Vorig jaar introduceerde Claes zijn bruidslijn, een modulaire collectie bestaande uit verschillende jurken, tops, rokken, broeken en accessoires. Semi-couture omdat de collectie vanwege de
prijsstelling een stuk toegankelijker is ten opzichte van een couture bruidsjurk. Het concept heeft bruiden de mogelijkheid om zelf hun perfecte look samen te stellen en deze gedurende de dag aan te passen.

Voor de VIP-opening van de store heeft LM Flower Fashion Productions bloemstukken en een aantal passende bruidsboeketten gestyled. De Claes Iversen Bridal pop-up store is tot en met zondag 18 september geopend.

Voor meer informatie:
LM Flower Fashion Productions
info@flowerfashion.nl
www.flowerfashion.nl

Publicatiedatum: