Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bram van Paassen versterkt directie Bol

Substraatspecialist Bol uit Hoek van Holland heeft per 1 juli 2022 de directie uitgebreid met Bram van Paassen. “Je merkt dat er door de groei van de organisatie steeds meer zaken anders geregeld moeten worden. Omdat wij altijd alles goed willen doen kost dit veel tijd en daarom is er versterking nodig”, zegt Mark Bol, eigenaar van Bol.

Bram van Paassen (31) is geboren en getogen in De Lier. Als tuinderszoon is hij van jongs af aan actief in de tuinbouw. Na zijn studie is hij 7 jaar werkzaam geweest bij Martin Stolze b.v. waar hij afscheid nam als commercieel directeur. Bij Bol zal Bram verantwoordelijk worden voor de verkoop en de administratie. Samen met Mark zal hij zich bezig gaan houden met de organisatie en de visie van het bedrijf. Mark gaat zich meer focussen op de productie en de innovatie van grondstoffen wat momenteel een belangrijk item is vanwege de doelstellingen betreft veenreductie in substraten.

“Ik kijk er naar uit om met Mark en de andere collega’s verder te bouwen aan het bedrijf”, zegt Bram. “De eerste 2 maanden zijn in ieder geval erg goed bevallen en ik zie veel kansen waar ik graag mee aan de slag ga”

Voor meer informatie:
J.C. Bol & Zn. B.V.
Nieuw Oranjekanaal 95
3151 XL Hoek van Holland
+31 615 865 447
[email protected] 
www.bolpotgrond.nl Publicatiedatum: