Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dekker Chrysanten opent nieuwe vestiging in Colombia

Op vrijdag 26 augustus opende Dekker Chrysanten de deuren van haar nieuwste vestiging in El Carmen de Viboral, Colombia. In het bijzijn van vrienden, klanten, toeleveranciers, werknemers en andere belanghebbenden knipte Cees Dekker het lint door en werd El Canada, zoals de nieuwste vestiging officieel heet, geopend.Met een kassencomplex van ruim 10.000m2 maakt Dekker Chrysanten zich klaar voor de toekomst van de Colombiaanse chrysantenmarkt. Een markt die de laatste jaren een flinke groei heeft laten zien, waardoor de ontwikkeling en bouw van een nieuwe vestiging voor Dekker Chrysanten noodzakelijk werd.

Met name de Verenigde Staten, Engeland, Chili en Oost-Aziƫ vertonen een stijgende vraag naar chrysanten uit Colombia, waarbij Dekker rassen als Topspin, Bombellini en Stripy gretig aftrek vinden. En met de huidige ontwikkelingen neemt ook de interesse vanuit Europese partijen aanzienlijk toe. Met een ruime verdrievoudiging aan productieruimte kan Dekker Chrysanten deze groeiende vraag voor de komende jaren met zekerheid aan en zal de trend van een toenemend marktaandeel zich door kunnen blijven zetten.

Lokaal belang
Speciaal vereerd was Dekker Chrysanten met het bezoek van de plaatselijke politiek, waaronder burgermeester Freddy Quinttero. Als een hecht familiebedrijf heeft het welzijn van de directe (werk)omgeving altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo ook in Colombia. De nieuwe vestiging in El Carmen heeft dan ook niet alleen de beste faciliteiten voor het product, de chrysant, maar ook de werknemer kan rekenen op een fijne en goed verzorgde werkplek.

Klaar voor de toekomst
Dat het succes van een onderneming valt of staat met het hebben van de juiste mensen op de juiste plek, blijkt direct uit het professionele team dat zijn intrek in El Canada zal nemen. Door de jaren heen heeft zich een hecht team gevormd, waarbinnen alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Aan het hoofd van de vestiging staat general manager Daniel Uribe, die wordt bijgestaan door Angie Arrendondo, hoofd breeding. De productie wordt geleid door Juan Camilo Ospina en Sergio Arango Ortega is tot slot eindverantwoordelijke voor de commercie. Aangevuld met een grote groep gepassioneerde werknemers vormt de Colombiaanse tak van de Dekker familie zo een succesformule waarmee het van origine Nederlandse familiebedrijf de toekomst vol vertrouwen tegemoet gaat!

Bron: Dekker Chrysanten
 

Publicatiedatum: