Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toeleveranciers gevraagd website over 'groene digitalisering' te vullen

“Het is belangrijk dat zo veel mogelijk aanbieders van ‘groene digitalisering’ op de website worden gepresenteerd en daar hebben we de hulp van toeleveranciers hard bij nodig”, zegt Liesbeth Nijs, themaspecialist Plantgezondheid bij Glastuinbouw Nederland over de in de website 'Groene digitalisering' die in juli live is gegaan. “Gezien de meerwaarde voor de telers, vertrouw ik erop dat bedrijven willen meewerken om een succes te maken van dit platform en hun oplossing willen vermelden op de website.”

Een vermelding op de website bestaat uit een korte uitleg en een verhelderende foto. De website heeft als doel om alle digitale oplossingen en middelen voor de glastuinbouw te verzamelen. "Uiteraard geldt hierbij: hoe meer oplossingen, hoe interessanter het platform is voor telers en teeltspecialisten."
 
Om zoveel mogelijk informatie te kunnen publiceren is de inbreng van toeleveranciers in de glastuinbouw van groot belang, stelt Liesbeth. "Er is op het gebied van groene digitalisering al veel kennis beschikbaar, maar de mogelijkheden en voordelen zijn niet bij alle telers bekend. Om dit te verbeteren is het project ‘Groene digitalisering’ gestart met een ‘neutrale’ website, waarop alle beschikbare software, platforms en apps van verschillende bedrijven onder de aandacht worden gebracht. Telers kunnen zich hierdoor verdiepen in de mogelijkheden en contact leggen met het bedrijf waarvan de oplossingen en/of middelen het beste passen bij hun eigen teeltbedrijf.

Bron: Glastuinbouw Nederland 

Publicatiedatum: