Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ovata viert jubileum met klantendag

Donderdag 1 september organiseerde Ovata een speciale klantendag. De kwekerij bestond 1 juli jongsleden alweer 35 jaar. Hans Ammerlaan startte zijn eigen kwekerij in 1974. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een grote onderneming, die in de markt vooral bekend is door de duurzame teelt, eigen veredeling en innovaties. 

Het avontuur
Het thema van de Klantendag was ‘SuPure avontuur’. Een persoonlijke rondleiding, uitleg over de nieuwste innovaties rondom de teelt van succulenten en er zijn nieuwe rassen uit de eigen veredeling gepresenteerd. Aansluitend vond er een Green Egg experience op Caveman-Style plaats.

Ovata heeft deze dag laten zien welke stappen het bedrijf zet om toekomstbestendig te zijn. Hans Ammerlaan: “De klant bepaalt uiteindelijk welke succulenten, potmaat, vorm en kleur wij gaan telen in de toekomst. De langdurige betrouwbare samenwerking met onze klanten is van groot belang. Samen kom je verder!”  

Because We Care, Oeganda
Gastspreker Maarten Bootsma vertelde over de ontwikkelingen rondom het 10-jarig bestaan van het Because We Care-project in Oeganda. Naast het Aloe vera project is er in 2021 ook een project gestart rondom honing. Inmiddels is door de Batwa's (pygmeeën) de eerste honing uit de bijenkasten geoogst.

Succulentenboek
Voor het 35-jarige bestaan hebben de kwekers een 'limited edition'-boek uitgereikt aan klanten. "Dit succulentenboek neemt je mee op reis; vanaf het begin van Ovata tot waar we vandaag naar toe zijn uitgegroeid. Naast een uniek inzicht in ons bedrijf en een exclusieve productcatalogus, presenteert dit boek ook onze kernwaarden, projecten en meer", zegt Hans. "Wij geven een compleet inzicht in de succulententeelt en daarnaast hopen wij hiermee dat iedereen, net als ons verliefd wordt op het duurzaam kweken van succulenten."

Voor meer informatie: 
OVATA
Hoefweg 152
2665 LD Bleiswijk 
010 524 10 88 
info@ovata.nl
www.ovata.nl

 

Publicatiedatum: