Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Co Konings nieuwe CEO Taks Handling Systems en Buitendijk Slaman

Co Konings is per 1 september de CEO bij Taks Handling Systems uit Etten-Leur en Buitendijk-Slaman uit Bleiswijk. Co is sinds 1 april in dienst van Taks Handling Systems en volgt Arie Meeuwissen op als CEO. Co wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het verder uitbouwen van de ingezette strategie. Arie blijft bij de organisatie betrokken en zal zich richten op Berkvens Greenhouse Mobility en Strategisch Business Development voor de gehele groep.

Onder leiding van Arie Meeuwissen is Taks Handling Systems uitgegroeid tot een gerenommeerde internationale partij in oogstverwerking en verpakkingshal automatisering in de glastuinbouw. Met de overnames van Buitendijk Slaman en Berkvens Greenhouse Mobility begin 2021, beide specialisten in de kaslogistiek, is de strategie ingezet om klanten totaaloplossingen te bieden in kas- en verpakkingshalautomatisering en dit wordt ondersteund met een digitaal platform.

Na ruim zeven jaar als DGA bij Taks Handling Systems te hebben gewerkt heeft Arie Meeuwissen besloten zich toe te leggen op strategisch business development voor de groep en andere professionele uitdagingen: "Ik ben trots op de resultaten en forse groei die door het team de afgelopen jaren zijn behaald en vooral op de nieuwe en nauwe samenwerkingen die we met vele andere partijen in deze periode hebben ontwikkeld."

Co konings heeft de afgelopen 14 jaar ruime ervaring opgedaan in opschalen en professionaliseren van bedrijven in de food industrie. Als General manager van kaasgroothandel DupontCheese Nederland en de afgelopen 6 jaar als COO bij de wereldwijde vollegrondsteler en groenteverpakker Van Oers United. 

Taks Handling Systems zorgt samen met de dochterbedrijven voor de complete inrichting van logistieke oplossingen in de kas- en verpakkingshal voor glasgroenten turnkey kan leveren en installeren. Het bedrijf gaat zich de komende jaren richten op R&D en verdere groei van de organisatie. Door de huidige en nieuwe arbeidsbesparende en ergonomische oplossingen te combineren met dataverwerking blijven de bedrijven zich richten op de moderne glastuinbouwtechniek.

Voor meer informatie:
Taks Handling Systems BV         
info@taks.nl 
www.taks.nl 

Buitendijk Slaman                         
info@buitendijk-slaman.nl 
www.buitendijk-slaman.nl

Publicatiedatum: