Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal FloraHolland kiest voor TrackOnline

Bexter, de ontwikkelaar van TrackOnline, en Royal FloraHolland zijn een langdurige samenwerking aangegaan om het gebruik en de registratie van returnable assets te optimaliseren. Het gaat hier om alle denkbare logistieke middelen zoals bloemen en plantenfusten, CC-containers en -platen en slotplaten.

De samenwerking zal worden voortgezet via een project waarin Royal FloraHolland zal overstappen van hun huidige oplossing naar een volledig Cloud gebaseerd platform. Daardoor wordt een meer efficiënte werkmethodiek mogelijk gemaakt, met name omdat alle data beschikbaar zal zijn in één dataplatform. Het TrackOnline platform stelt klanten wereldwijd in staat om veel verschillende transacties met returnable assets, te identificeren en registreren.

Royal FloraHolland is een coöperatie van kwekers van snijbloemen en/of planten en de grootste bloemenveiling ter wereld met locaties in Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en Eelde, met een productomzet in 2021 van 5,6 miljard Euro. In 2021 zijn 11,7 miljard bloemen en planten verhandeld, deze bloemen en planten worden wereldwijd vervoerd en getransporteerd via hun herbruikbare ladingdragers.

Om de registratie en administratie van deze stromen van hun logistieke middelen goed te kunnen beheren heeft Royal FloraHolland afgelopen jaar een internationale uitvraag in de markt gezet. Hierin is TrackOnline als beste softwareoplossing naar voren gekomen die op deze schaalgrootte kan voorzien in de behoefte van Royal FloraHolland. Augustus 2022 zijn de contracten gefinaliseerd en ondertekend.

Door online emballage saldo’s af te stemmen zijn relaties op de hoogte van de onderlinge emballage transacties en door de Cloud gebaseerde propositie van TrackOnline kan er gemakkelijk, op- en afgeschaald worden in gebruik. Wat zeker in de bloemen en planten handel efficiënt is omdat men hier vaak te maken heeft met echte piekperiodes.

Sandra Heerspink, werkzaam als product specialist bij Bexter, is al meer dan 10 jaar nauw betrokken bij Royal FloraHolland en zeer verheugd over de keuze van Royal FloraHolland om over te stappen op TrackOnline. “Ik ben trots dat Royal FloraHolland onze samenwerking heeft voortgezet en vind het fijn dat Bexter Royal FloraHolland kan voorzien in deze efficiëntie slag”

TrackOnline is het platform waarin alle emballage transacties in de sierteelt worden geregistreerd.

 

Voor meer informatie: 
TrackOnline 
Papsouwselaan 119T
2624 AK Delft
+31 015 750 10 50
[email protected]
www.trackonline.com 

Publicatiedatum: