Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koninklijke VBW, Plantion en Groothandelscentrum Plantion gaan samenwerken met Trendz

Op dinsdag 30 augustus is op vakbeurs Trendz (Gorinchem) de samenwerkingsovereenkomst tussen Trendz, Plantion, Groothandelscentrum Plantion en Koninklijke VBW ondertekend. De partijen gaan samenwerken rond de Trendz-vakbeurzen om daar een bloemistenprogramma te bieden. 

Trendz
Vakbeurs Trendz is het grootste inkoopmoment voor de retailer op gebied van home decoration & lifestyle. De beurs vindt plaats in het voorjaar en najaar en trekt in drie dagen duizenden bezoekers in de segmenten home decoration, outdoor & flowers, table & kitchenware, home linen, gifts & gadgets, fashion, accessoires, jewelry and beauty, stationery & office en kids. Naast inkoopmogelijkheden biedt Trendz ook kennis- en inspiratiesessies voor bezoekers. 

Bloemisten inspireren
Ook voor bloemisten is Trendz een belangrijke vakbeurs. Om het aanbod voor bloemisten te vergroten en nog relevanter te maken, is Trendz een samenwerking aangegaan met VBW, Plantion en het Groothandelscentrum Plantion. Met elkaar - en met andere leveranciers van groen en decoratiematerialen - willen de partijen een bloemistenprogramma op de beurs gaan bieden. Het programma zal bestaan uit een ruim aanbod van standhouders. Daarnaast worden vaktechnische demonstraties verzorgd, is er ruimte om te netwerken en zullen er lezingen over het ondernemerschap worden gegeven. Het programma is gericht op het ondersteunen van bloemisten en groenstylisten bij hun dagelijkse bedrijfsvoering. 

De samenwerking zal voor het eerst zichtbaar zijn op de voorjaareditie van Trendz, van 8-10 januari in Gorinchem.

Bron: VBW

Publicatiedatum: