Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landelijke actieweek rondom Dag van de Orchidee op 1 september

Op de eerste donderdag van september, vindt jaarlijks de Internationale Dag van de Orchidee plaats, waarop de populaire kamerplant in al haar pracht en veelzijdigheid centraal staat. Er zijn maar liefst 25.000 soorten die op deze dag allemaal in het zonnetje staan. In 2022 valt de Dag van de Orchidee op donderdag 1 september en viert Orchidee Nederland het ultieme geluksgevoel van de orchidee met diverse activiteiten.

Abri-campagne
Orchidee Nederland, het promotiecollectief van kwekers en -veredelaars, organiseert van 29 augustus tot en met 4 september een landelijke actie, om consumenten te inspireren en activeren orchideeën in huis te halen. In een kleurrijke abri-campagne met de boodschap Colors of the summer that last until fall, wordt de lange bloeitijd van orchideeën benadrukt. Koop je er nu één om de zomer nog even vast te houden, dan geniet je daar gerust nog van tot de herfst, is de boodschap.

Grootschalige pr- & mediacampagne
De aankondiging van de Dag van de Orchidee is bij Koffietijd, waar groenstylist Romeo Sommers op dinsdag 30 augustus de studio volledig in het zonnetje zet door live demonstraties met orchideeën. Op 1 september geeft Romeo Sommers deze demonstaties eveneens op de Floriade. Bovendien kunnen bezoekers genieten van verschillende verrassingen in het teken van de orchidee, waaronder complimentenmeisjes. De orchidee wordt ook in al haar verscheidenheid uitgelicht in diverse landelijke lifestylemedia, dagbladen en door stylingsessies met influencers op sociale media.

Voor meer informatie:
Orchids
[email protected]
www.orchidsinfo.eu
Instagram
Facebook

Publicatiedatum: