Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorkom subsidieafwijzing van cursussen met de subsidiecheck

Voor het volgen van opleidingen en cursussen biedt het fonds Colland Arbeidsmarkt subsidies aan. Werkgevers en werknemers vragen deze subsidie aan via het subsidieportaal op de website van Colland Arbeidsmarkt. Om voor subsidie in aanmerking te komen, moet de declaratie aan een aantal voorwaarden voldoen. Met de subsidiecheck kunnen ondernemers makkelijk controleren of de declaratie voor subsidie in aanmerking komt. Hiermee voorkomen zij dat de subsidie wordt afgewezen.

Hoe werkt de subsidiecheck?
De subsidiecheck bestaat uit een kort vragenoverzicht. Hiermee is het mogelijk te controleren of de opleider, cursus en factuur voldoen aan de door Colland vastgestelde voorwaarden. De subsidiecheck is toepasbaar voor cursussen in de sectoren hoveniers, open teelten, glastuinbouw, dierhouderij, bloembollengroothandel, paddenstoelen en bos en natuur. Klik hier om naar de subsidiecheck te gaan.

De subsidieregeling voor cursussen is mogelijk gemaakt door de financiering van het fonds Colland Arbeidsmarkt. Het fonds is een samenwerking tussen cao-partijen in de agrarische en groene sectoren. Het fonds Colland Arbeidsmarkt draagt bij aan thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, personeelsbeleid, imago, scholing, veiligheid en gezondheid in de agrarische en groene sectoren.

Bron: Colland Arbeidsmarkt

Publicatiedatum: