Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
4 t/m 6 september 2022

Podium aan duurzame initiatieven kwekers

Planten- en bloemengroothandel Waterdrinker streeft naar verduurzaming binnen de sierteeltsector. Het werken aan een groenere en gezondere leefomgeving, met aandacht voor mens en milieu, is iets wat keten-breed wordt opgepakt. Samen met diverse kwekers maakt Waterdrinker zich hard om meer bewustwording te creëren. 

Die bewustwording wordt gecreëerd in het Green Trade Center; het grootste groen gerelateerde inkoopcentrum van Europa. Als voorloper in de branche kan het GTC met recht een showroom voor de sierteeltsector worden genoemd. De vele noviteiten, exclusieve en bijzondere producten maken het een plek waar groene professionals hun hart kunnen ophalen. Tijdens de GTC Days (4 t/m 6 september, 2022) biedt het GTC een podium aan duurzame initiatieven en concepten.

Doormiddel van inspiratievolle presentaties, videocontent en Meet & Greets worden bezoekers geïnformeerd over de stappen die kwekers nu al hebben genomen op het gebied van duurzame bedrijfsvoering en/of teelt en worden de ambities voor de toekomst gedeeld. Klanten worden zo op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en kwekers krijgen op hun beurt de kans om actief input op te halen. Waar zien de klanten kansen? Waar is behoefte aan? En hoe kan dat samen worden gerealiseerd? 

Bron: Waterdrinker

Publicatiedatum: