Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wat zijn de voordelen en voorwaarden van de Seniorenregeling Glastuinbouw?

Het is steeds belangrijker voor werknemers om gemotiveerd en in goede gezondheid te blijven werken tot aan hun pensioen. Met het opschuiven van de AOW-leeftijd wordt dat steeds lastiger. Sociale partners in de glastuinbouw hebben daarom een seniorenregeling ingesteld. Colland Arbeidsmarkt brengt een video over de regeling onder de aandacht. De animatievideo is een initiatief van sociale partners in de glastuinbouw CNV Vakmensen, FNV Agrarisch Groen, Glastuinbouw Nederland, LTO Nederland en Plantum.

In de animatievideo wordt onder andere uitgelegd wat de voordelen en voorwaarden zijn, wat de regeling betekent voor het pensioen en hoe iemand de regeling kan aanvragen. Colland Arbeidsmarkt organiseert in samenwerking met BPL Pensioen regelmatig webinars over de seniorenregeling in de glastuinbouw. Het eerstvolgende webinar vindt plaats op 11 oktober.

Bron: Colland Arbeidsmarkt / Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: