Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kasteel Keukenhof omringd door bloeiende dahlia's

In de tuin van Kasteel Keukenhof staan 150 soorten dahlia’s in bloei. Tot half oktober zorgen deze bloemen voor een overweldigende kleurenpracht. Geniet op deze prachtige plek van een wandeling op het landgoed in een historische omgeving.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen bij Kasteel Keukenhof. Speur over het landgoed of knuffel met de dieren van de kinderboerderij.

Keukenhof Dahlia Dagen 7 – 11 september
Tijdens de Keukenhof Dahlia Dagen is de praalwagen ‘Als een vis in het water’ te bewonderen bij het Kasteel. Deze praalwagen was in april onderdeel van Het Bloemencorso van de Bollenstreek en is opnieuw gestoken met dahlia’s. Ook staan er diverse prachtige ontwerpen met bloemen, gemaakt door studenten van het Clusius College. 

Open Monumentendag 10 september
Op zaterdag 10 september worden bij het kasteel activiteiten georganiseerd. Hou de agenda op www.kasteelkeukenhof.nl in de gaten voor het programma.

Voor meer informatie: 
Kasteel Keukenhof
www.kasteelkeukenhof.nl
[email protected]

 

Publicatiedatum: