Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Juri van Es en Leon Zwinkels aan de slag bij PDI

Peter Dekker Installaties heeft er twee nieuwe tuinbouwkenners bij in hun team. Het gaat om Leon Zwinkels, bekend met planning in de tuinbouw, en Juri van Es, die medeverantwoordelijk gaat worden voor verkoop bij de scherminstallateur. Beide heren stellen zichzelf hieronder voor.

Leon, 47 jaar, is in mei bij PDI aan de slag gegaan. Hij is er mede-verantwoordelijk voor de planning. “Plannen is niets nieuws voor mij”, zegt hij. “Bij mijn vorige baan zat ik ook al op deze afdeling. Ook in de tuinbouw trouwens, maar dan wel een in andere tak van deze mooie sector. PDI is een speciaal bedrijf, en daar plannen is net zo speciaal. Om iedere dag méér dan 120 monteurs goed in te delen is een flinke uitdaging. Niet één dag is hetzelfde. Dagelijks heb ik contact met monteurs die over de hele wereld aan het werk zijn. Met alle tijdsverschillen is dit best wel een uitdaging. Gelukkig ben ik van nature een rustig persoon, wat dan weer goed uitkomt om planner te zijn bij PDI. Vanaf het begin dat ik bij PDI binnen ben gestapt, heb ik me gelijk op mijn gemak gevoeld.”

Juri is ook geen onbekende in de tuinbouw. Hij was eerder werkzaam in de financiële kant van de sector. Bij PDI is Juri medeverantwoordelijk voor verkoop. “Ik kom nu als verkoper van PDI bij klanten waar ik in het verleden de financiële zaken voor heb mogen regelen. Ook in mijn vorige baan ben ik met tuinders in gesprek geweest die ik nu weer tegenkom. Werken als verkoper bij PDI is mooi en uitdagend tegelijk. Zoals mij collega Leon al aangaf werken er bij PDI dik honderd monteurs. En deze mannen moeten allemaal aan het werk blijven. Voor mij ligt de mooie taak om daar, samen met Peter, Jan en Jeroen, voor te gaan zorgen. Een PDI-scherm verkopen doe je niet even zomaar. Vandaar dat ik de komende tijd veel op pad ga met collega verkopers, uitvoerders en servicemonteurs, om zo snel mogelijk door te krijgen wat een PDI-installatie nu zo bijzonder maakt.”

Voor meer informatie:
Peter Dekker Installaties
 
[email protected]
www.pdinl.com

Publicatiedatum: