Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekers bedankt voor bijdrage aan Floriday-tour

Sinds 11 augustus staat de nieuwste versie van de Floriday Explorer live. De Explorer biedt de mogelijkheid om eenvoudig te zoeken en bestellen op de 350.000 artikelen en bijna 5 miljoen aanbodsregels die in Floriday staan. In week 33 reed de Floriday bus rond om de nieuwe Explorer aan kopers te laten zien en om een deel van het aanbod live te aanschouwen.

De volgende kwekers worden door de organisatie voor hun bijdrage aan de tour bedankt: Amigo Plant, Fa. Freek van der Velden, Gebr. van der Salm B.V., Gentily, H.M. Tesselaar, Jac. Oudijk, J&P ten Have, KP Holland, Kwekerij Vreugdenberg BV, Montana Lisianthus, Piet Vijverberg, Qualily, Smit Kwekerijen, SV.CO, The Orchid Growers, Together2grow, VDE plant en Walter Grootscholten.

Om tientallen inkopers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Explorer is de tour georganiseerd. De kopers die zich voor de tour hebben aangemeld kregen bezoek van de Floriday bus. Floriday experts lieten door middel van tablets de Explorer zien. Daarnaast konden de QR codes gescand worden waarmee het aanbod in de bus voorzien was. Zo konden de kopers de artikelen direct in de Explorer opzoeken, markeren als favoriet om in de toekomst gemakkelijk te bestellen of direct bestellen bij de kweker.

Joery van Leest, Floriday-expert: “Juist in een wereld waar het aanbod- en orderverkeer digitaal verloopt blijft het netwerken en het met elkaar in gesprek zijn over nieuwe functies erg belangrijk. De Floriday on tour was dan ook een enorm succes. Klanten reageerden enorm positief op het initiatief, zowel op de prachtige producten in de bus als op de vernieuwde Explorer. Ook werd er meteen meegedacht door suggesties te geven voor verbeteringen. Hier konden de ontwikkelaars bij terugkomst meteen mee aan de slag!”

Bron: Floriday 

Publicatiedatum: