Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Autonome onkruidrobot gedemonstreerd op Landelijke Jongerendag Boomkwekerij

Op de Landelijke Jongerendag Boomkwekerij in Zundert zal voor het eerst de nieuwste robot van Naïo Technologies te zien zijn: werktuigendrager Orio.

Abemec Smart Farming zal de Orio, de nieuwste robot van de Franse fabrikant Naïo, introduceren op de jongerendag in Zundert, vrijdag 26 augustus. De Orio is nog niet eerder getoond in de Nederlandse land- en tuinbouw, laat Luuk Banken van de importeur weten bij LTO Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen.

De Orio is een autonoom rijdende werktuigendrager die bedoeld is voor mechanische onkruidbeheersing in zowel rijen- als beddenteelt. De robot ziet er anders uit en heeft een grotere doorrijhoogte dan de Dino, de robot die Abemec samen met de kleinere Oz vorig jaar op de jongerendag bij De Buurte demonstreerde.

De jongerendag in Zundert wordt georganiseerd door de LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen, in samenwerking met Roelands Boomkwekerijen, Boomkwekerij Verpaalen, Treeport Zundert en met ondersteuning van Colland Arbeidsmarkt.

Bron: LTO Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen 

Publicatiedatum: