Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rowy en Hein verwelkomen 150 jongeren tijdens Landelijke Jongerendag Boomkwekerij

Rowy Roelands en Hein Verpaalen zullen vrijdag 26 augustus maarliefst 150 jongeren verwelkomen op hun bedrijven, voor deelname aan de Landelijke Jongerendag Boomkwekerij 2022 in Zundert.

De tweede editie van de jongerendag vindt op de aangrenzende terreinen van Roelands Boomkwekerijen en Boomkwekerij Verpaalen plaats. Rowy en Hein hebben samen met Roy Doomen (Van Oers Agro) en Glenn van Dijck (Boomkwekerij E. van Dijck) het programma opgezet.

Liefst 150 jongeren uit de landelijke boomkwekerij hebben zich aangemeld voor deelname, welgeteld enkelen meer dan vorig jaar op de eerste jongerendag bij De Buurte in Oene. „Nou prima toch!”, reageren Rowy en Hein bij LTO Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen, en ze hebben er weer veel zin in. Er zullen ook nog enkele jongeren uit de Vlaamse en Duitse boomkwekerij te gast zijn.

De jongerendag in Zundert wordt georganiseerd door de LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen, in samenwerking met Roelands Boomkwekerijen, Boomkwekerij Verpaalen, Treeport Zundert en met ondersteuning van Colland Arbeidsmarkt.

Bron: LTO Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen

Publicatiedatum: