Zomervakantie: vakantiegangers bedanken thuisblijver met bos bloemen

De zomervakantie is in volle gang en dat betekent dat veel mensen erop uitgaan. Veruit de meeste vakantiegangers vragen een thuisblijver om op hun huis te passen wanneer zij zelf weg zijn. Het meest voorkomende bedankcadeau voor de thuisblijvers is een bos bloemen. Dat blijkt uit onderzoek van Topbloemen.nl

De online bloemenverkoper zette een enquête uit onder 3478 respondenten. 

80% regelt een oppasser voor het huis
Uit de enquête blijkt dat 42% van de respondenten op vakantie gaat of al op vakantie geweest is. Van deze vakantiegangers regelt 80% iemand die op het huis past wanneer zij zelf weg zijn om bijvoorbeeld de huisdieren te verzorgen, de planten water te geven of het leegmaken van de brievenbus.

Bedankje
De online bloemenverkoper vroeg tevens waarmee de vakantiegangers hun ‘oppassers’ bedanken. Hieruit blijkt dat een bos bloemen het meest voorkomende cadeau is; van de respondenten bedankt 37% de thuisblijvers met een boeket. Met 24% van de stemmen belandt een souvenir uit het buitenland op de tweede plek. Verder neemt 14% van de respondenten de thuisblijver mee voor een etentje en 8% bedankt hen met een flesje wijn of andere drank.

Bron: Topbloemen.nl 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.