Hoge waardering bloemist voor online seizoensmagazine bloemen

Bloemisten waarderen het online seizoensmagazine '365 dagen bloemen' met een 8,5, zo blijkt uit het bloemistenonderzoek van Royal FloraHolland. Het onderzoek is uitgevoerd in Nederland, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Het online seizoensmagazine kenmerkt zich door seizoensinspiratie en -verkoopkansen met bijzondere bloemen. De redactie introduceert deze week de herfsteditie, met daarin bekende en nieuwe geefmomenten. Inmiddels telt het online seizoensmagazines 6.500 abonnees.  

Dit voorjaar heeft Royal FloraHolland in opdracht van de promotiecommissie een bloemistenonderzoek uitgevoerd onder bloemisten in Nederland, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Met als doel: inzicht hebben in de bekendheid van de campagne 365 dagen bloemen en de waardering voor de communicatiemiddelen zoals het online seizoensmagazine.

“Het waarderingscijfer 8,5 van het online seizoensmagazine is ongekend hoog,” licht Josephine Klapwijk, marktonderzoek Royal FloraHolland toe. “Over de landen zijn er verschillen, maar in het algemeen laten respondenten weten dat de fotografie, seizoensinformatie en -inspiratie hen het meeste aanspreekt.”   

Herfsteditie
De herfsteditie van het online seizoensmagazine kenmerkt zich volgens de makers door een mooie balans tussen inspiratie, informatie en activatie met prikkelende fotografie, gecombineerd met korte informatieve teksten over de bijzondere producten van het seizoen. De bloemist kan zich eenvoudig abonneren op het gratis seizoensmagazine. Bovendien profiteert de lezer van gratis promotiepakket met fotografie, posters en bloemenweetjes in vier talen (NL, DU, EN, FR) die gemakkelijk deelbaar en inzetbaar zijn voor de eigen winkelvloer, social media en webwinkel.   

Voor meer informatie:
365 dagen bloemen
www.365dagenbloemen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.