Martin Immink nieuwe regiobestuurder Oost bij LTO Noord

LTO Noord heeft Martin Immink uit Daarle (Ov.) als regiobestuurder in regio Oost benoemd. Immink begint per direct en volgt Nicole Koks op.

De 51-jarige Martin Immink heeft een melkveebedrijf, samen met zijn zoon. Martin heeft een brede bestuurlijke kennis en ervaring: hij is sinds 2014 voorzitter van LTO Noord afdeling West Twente, is vice-voorzitter van stuurgroep Mineral Valley Twente, lid van kernteam Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, lid van bestuurs- en ambtelijke commissies van meerdere N2000 gebiedsprocessen, betrokken bij Twente Groeit. In het verleden had hij bestuurlijke functies bij o.a. Rabobank, AB Oost en in de sport.

Netwerker en verbinder
Martin heeft een breed netwerk en vindt samenwerken belangrijk. “Je moet samenwerken binnen en buiten de landbouw om resultaten te behalen in de belangenbehartiging; als LTO Noord kun je dat niet alleen.” Leden en ledenbelang staan voor Martin voorop en daarbij wil hij zich niet laten leiden door andere partijen. Bij alles wat nu op de sector afkomt vindt hij het belangrijk dat met alle agrarische ondernemers samen de keuze wordt gemaakt hoe breed de sector haar verantwoordelijkheid kan nemen. “Samen met de afdelingen zorgen dat er een goede toekomst is voor onze boeren”, dat is wat hij steeds voor ogen houdt bij al zijn bestuurswerk. Daarbij is hij een verbinder die gemakkelijk contact maakt, toegankelijk, open en rustig is.

Complexe dossiers
Martin Immink bijt zich graag vast in complexe dossiers, hij analyseert én overziet ze. Hij heeft als afdelingsvoorzitter veel ervaring opgedaan in gebiedsprocessen. “In alle complexe onderwerpen zie ik bijna centraal de vraag terugkomen hoe het verdienmodel voor onze boeren en tuinders er op termijn uit. Er moet zoveel mogelijk ruimte blijven voor de ondernemers die door willen gaan.” 

Bron: LTO Noord


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven