Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"30MHz sensoren zijn inmiddels onmisbare tools in mijn gereedschapskist als teler”

Anthura beschikt over een schat aan specialistische kennis. Net als bij veel collegabedrijven speelt ook hier het gevoel van de teler een belangrijke rol. Mede dankzij de sensoren van 30MHz beschikt het bedrijf nu ook over een gedegen onderbouwing van dat gevoel. Meten is weten. En dan kan het ook weleens gebeuren dat een teler zijn gevoel op basis van de meetgegevens een beetje moet bijstellen. 

Onmisbare tools voor de teler
Anthura heeft de nodige ervaring met de PAR-sensor en de PMC van 30MHz. “De sensoren zijn compact en draadloos. Je kunt ze makkelijk plaatsen en door het compacte formaat staan ze niet in de weg. Dit maakt dat de sensoren zeer geschikt zijn om testen mee te doen”, aldus teler Gerben van Vugt. “Het zijn inmiddels onmisbare tools in mijn gereedschapskist als teler.”

De meerwaarde van de sensoren van 30MHz zitten naar eigen zeggen vooral in het meten op microniveau. Met bijvoorbeeld de PMC-sensor meet je op plantniveau. Aan de hand van de meetgegevens weet je precies hoe de plant zich voelt.

Dashboard
Alle meetgegevens zijn terug te zien in het 30MHz-dataplatform. “Het is een open platform. Je krijgt veel informatie en inzicht door de combinatie van alle meetgegevens en data. Niet alleen de meetresultaten van de 30MHz-sensoren. Juist de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke weergave van de combinatie van al die gegevens maakt dit dashboard zo waardevol.”

Klik hier voor een uitgebreider verslag van de bevindingen van Anthura.

Voor meer informatie:
30Mhz
www.30mhz.com
contact@30mhz.com 

Publicatiedatum: