Kwekerij Bos Bloemen introduceert nieuwe Celosia Caracas

Celosia Caracas is terug van weggeweest en is dit jaar voor het eerst leverbaar bij Kwekerij Bos Bloemen. Naast de kleurrijke Celosia’s uit het huidige assortiment, kan de consument deze zomer nu ook genieten van de pluimvormige Celosia Caracas. De seizoensbloeier komt deze week beschikbaar. 

Een nieuwe Celosia soort voor Kwekerij Bos Bloemen
Kwekerij Bos Bloemen voegt dit seizoen een nieuw product toe aan haar Celosia-assortiment, namelijk Celosia Caracas. De pluimvormige bloem met intens paarse kleur zal het komende halfjaar beschikbaar zijn in een steellengte van 60 cm. Het Celosia-assortiment bestaat momenteel uit verschillende rassen in vele kleuren, waaronder roze, oranje, rood, groen en geel. De kweker kweekt deze seizoensbloeier van eind maart tot het einde van het jaar. 

Verkrijgbaarheid
Celosia Caracas (VBN code: 1581) is vanaf deze week verkrijgbaar en wordt aangevoerd door Kwekerij Bos Bloemen. In de eerste weken zullen er ongeveer 25.000 stelen per week worden aangevoerd, wat later zal doorgroeien naar 75.000 stelen per week.  

Kwekerij Bos Bloemen in het familiebedrijf van Koos, Marieke en Philip Bos en is gevestigd in het Westland (’s-Gravenzande). Bos Bloemen kweekt Celosia’s in verschillende kleuren en vormen.

Voor meer informatie:
Kwekerij Bosbloemen
Alsemgeestlaan 15
2691 PJ 's-Gravenzande
Tel: 0174 440 367
Mail: info@kwekerijbosbloemen.nl
Web: www.kwekerijbosbloemen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven