Bloomer breidt assortiment uit met zijde bloemen van Linea Natura Silk

Bloomer, online bloemengroothandel voor bloemisten, breidt het assortiment uit met zijde bloemen van de nieuw geïntroduceerde collectie ‘Linea Natura Silk’ van het kwaliteitslabel Linea Natura. Hiermee wil de handelaar vanaf heden een totaalpakket aanbieden, waardoor klanten hun gehele winkelassortiment onder één dak kunnen inkopen.

Exclusief verkrijgbaar bij Bloomer
Kijkend naar de trends en de vraag vanuit de markt, wordt er elk seizoen een passende zijde collectie ingekocht door de inkopers van het dynamische Bloomer team. Te denken valt aan een diversiteit van bloemen, takken en grassoorten, welke een chique, tijdloze en oogverblindende sfeer creëert binnen elk interieur. De uitbreiding van de Silk-collectie sluit perfect aan bij de huidige onderscheidende categorieën van Linea Natura, bestaande uit: Flowers: exclusieve bloemen - Organic: biologische bloemen - Green: snijgroen -
Dried: droogbloemen - Silk: zijde bloemen (nieuw).

Het bloemenlabel is exclusief verkrijgbaar bij Bloomer.
“Naast de dagelijkse reuring van de verse daghandel zijn we zeer positief gesteld over de toevoeging van de hoog kwalitatieve zijde bloemen. Op deze manier kan onze doelgroep bij Bloomer terecht voor een totaalpakket. Dat betekent voor de drukbezette bloemist enorme tijdswinst, want zo is er één centraal inkoop- en aanspreekpunt en is er geen gedoe meer met verschillende leveranciers. Daarnaast zijn de zijde bloemen van Linea Natura Silk in een kleine oplage verkrijgbaar: per bundel van 3 of 6 stelen. Ideaal voor de kleine bloemist”, aldus Cor de Mooij.

Bron: Bloomer


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven