Assortiment Modiform in 3D en 'augmented reality' te bewonderen

Een groot aantal producten in de nieuwe digitale catalogus van Modiform zijn driedimensionaal (3D) in augmented reality (AR) te bezichtigen. Na het scannen van de QR-codes verschijnen de trays en potten waar u maar wilt.

Duurzaam zonder concessies
John van der Maarel (Sales Director Modiform): “Bij elke beslissing die we nemen, bij elk product wat we ontwerpen en produceren, staat duurzaamheid centraal. We doen daarbij geen concessies aan de kwaliteit, het gebruikersgemak en het toevoegen van waarde voor onze afnemers. We presenteren in deze catalogus een grote greep uit ons assortiment en de producten die bijdragen aan onze ambitie Horizon2025. Op onze website staat de digitale, klikbare catalogus en kan iedereen met de QR-codes een deel van de producten niet alleen in 3D maar óók in AR bekijken. Hiermee wordt een product draaiend in de ruimte naar keuze, bijvoorbeeld op uw kweektafel getoond.”

Nieuwe verzendoplossingen voor online kanaal
Eén van die in 3D te bezichtigen producten is de clampack. Een nieuw product wat inspeelt op de almaar groeiende behoeften van consumenten om online planten te bestellen. Met de clampack en in-box trays heeft Modiform een 100% recyclebare en plasticvrije verzendoplossing ontwikkeld, die naadloos aansluit op de vraag van de consumenten. Potplanten kunnen nu duurzaam en efficiënt verzonden worden.

Trays: duurzaam en efficiënt
Efficiëntie in de tuinbouw hangt nauw samen met standaardisatie. Met de duurzaam geproduceerde transporttrays die passen in een geautomatiseerde omgeving, dragen we automatisch bij aan een betere wereld. En door het in-house recyclen van retour gekomen PS-trays van kwekers - waarvoor ze een goede vergoeding ontvangen- sluit Modiform de materialenkringloop. De propagation trays zoals de bomen -en multi- en paperplugtrays zijn zo ontworpen dat ze niet alleen automatisch te verwerken zijn, maar dat er ook een maximale belading mogelijk is. Daarnaast wordt de vermeerdering geoptimaliseerd door de goede ontwatering en beluchting en het tegengaan van wortelhechting. Ook de nieuwe ecoExpert-potten zijn ook automatisch te verwerken. Deze lijn is gemaakt van 100% gerecycled FSC-karton en is na gebruik volledig natuurlijk afbreekbaar. Veel van de ecoExpert transporttrays met een ontheffing kunnen gebruikt worden voor de klok. Handig als de planten via de veiling verhandeld worden!

Alleen nog recyclebare potten en packs
In de catalogus staan alleen nog maar circulaire potten; de R&R potten zijn gemaakt van 100% gerecycled PP materiaal. Ook dit jaar zijn de stijltrends weer omgezet naar nieuwe trendkleuren voor de Thomsen spuitgietpotten. Daarnaast biedt Modiform vanaf nu uitsluitend recyclebare packs gemaakt van het basismateriaal PET transparant groen of PS cool grey. Deze kunststoffen zijn afkomstig van respectievelijk afgedankte groene PET-flessen en koelkasten. Klanten maken hiermee automatisch een duurzame keuze. Zo sluit Modiform de materialenkringloop automatisch samen met klanten!

De nieuwe catalogus is hier in te zien.

Voor meer informatie:
Modiform
Ambachtsweg 15
3831 KA Leusden
Tel.:+31 (0)33 434 31 66
sales@modiform.nl
www.modiform.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven