Las- en montagebedrijf breidt machinepark uit

Las- & Montagebedrijf FBO uit Wateringen heeft onlangs 5 nieuwe Komatsu compactshovels in gebruik genomen. FBO opereert wereldwijd en is actief in het lassen, monteren en installeren van kasverwarmingsinstallaties. Na al eerder 3 Komatsu-machines aan te hebben geschaft bij Jan Vreugdenhil in De Lier is het machinepark nu verder uitgebreid.

De order bestond uit 1x een WA100 7,5 ton compact-shovel en daarnaast nog 4x WA80 compact shovels van 6 ton. De Komatsu WA100 en de WA80 zijn uitgevoerd met een extra brede band en grof profiel, omdat FBO veelal in ruw en moeilijk begaanbaar terrein actief is. Daarnaast zijn alle machines voorzien van extra verzwaarde lepelborden, allemaal naar de wens van FBO.

In totaal bestaat de vloot nu uit 4x WA100 compact-shovels en 4x WA80 compact-shovels, daarnaast beschikt het bedrijf nog over een PC138 rupsgraver, een 14-tons graafmachine eveneens van het merk Komatsu.

Jan Vreugdenhil Onderhoud en Reparatie is Komatsu compact-dealer. Jan Vreugdenhil: "Vanuit De Lier voorzien wij de hele regio van topkwaliteit machines. Ook zijn wij het adres voor onderhoud en reparatie. Wij danken Frans Olierook, mede namens Bia Nederland, voor het in ons gestelde vertrouwen."

Voor meer informatie:
Jan Vreugdenhil
Jan Vreugdenhil Onderhoud en Reparatie
Oude Liermolenweg 10
2678MN De Lier
0174-510473
06-51334312
info@vreugdenhil-onderhoud.nl 
www.vreugdenhil-onderhoud.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven