Mastercourse Sierteelt bezoekt highlight Nederlandse tuinbouw

Na een pauze van 2,5 jaar heeft Jungle Talks weer een Mastercourse Sierteelt kunnen organiseren en een groep managers tussen de 25 en 40 jaar geselecteerd die internationale, 'toekomstbestendige' sierteeltbedrijven vertegenwoordigen. Deze managers reisden afgelopen twee weken rond in de Nederlandse tuinbouw en hebben onder andere ook de GreenTech en Flower Trials bezocht. Daarnaast stonden bezoekjes aan Royal Flora Holland, Dutch Flower Group en de Floriade op het programma.

De Mastercourse Sierteelt wordt verzorgd door Jungle Talks in samenwerking met kennis- en technologieleveranciers uit Nederland. Twee weken geleden ging de cursus van start en werden de deelnemers ondergedompeld in een schat aan tuinbouwkennis en
-ervaring van bij Koppert, Ridder Growing Solutions, Hortilux Schrèder, Logiqs, Horticoop, Dümmen Orange, Horti XS, Letsgrow, Van Krimpen en Van der Valk Horti Systems.

Directeuren van deze bedrijven ontvingen de deelnemers en spraken over strategie en visie, niet zozeer over producten of diensten. Initiatiefnemer Ed Smit: "Elke Mastercourse is een intensieve ervaring, voor mij als organisator, maar ook voor de betrokken deelnemers en partners, maar het was ook dit jaar absoluut weer de moeite waard."

Voor meer informatie:
Jungle Talks
+506 84483355
renee@jungletalks.com       
www.jungletalks.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven