Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yvonne Watzdorf nieuwe algemeen directeur Bloemenbureau Holland

Yvonne Watzdorf is met ingang van 1 juni 2022 gestart bij Bloemenbureau Holland (BBH) als algemeen directeur.

Yvonne heeft ruime directie-ervaring, o.a. bij verschillende retailers en producenten van consumentenproducten. Zij is sterk in het leiden van organisaties in tijden van verandering. Samen met het team van BBH zal zij verder vorm en inhoud geven aan de toekomst van BBH. Bestuursvoorzitter Marco van der Sar: “Het bestuur heeft er veel vertrouwen in dat onder leiderschap van Yvonne, BBH haar relevantie voor de sector weet te behouden en te versterken. De komende 18 maanden zijn cruciaal.”

Inmiddels voert Yvonne haar eerste gesprekken intern en extern. Tijdens de jaarpresentatie op 21 juni in FloriWorld is iedereen welkom om bijgepraat te worden en is Yvonne aanwezig om kennis te maken.

Samen inspelen op consumentenbehoeftes
Bloemenbureau Holland is een stichting met als doel consumenten te verleiden om meer bloemen en planten te kopen. Met collectieve campagnes en gerichte shopper activaties willen we een zo groot mogelijk bereik binnen de gewenste doelgroep realiseren. Dit doet BBH namens de sierteeltsector, de activiteiten worden in samenwerking met kwekers en exporteurs ontwikkeld. De effecten en resultaten worden continu gemonitord voor een optimaal resultaat.

Publicatiedatum: