Innovation Lab KP Holland geopend door voorzitter VNO-NCW Ingrid Thijssen

Gisteren heeft Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW, het nieuwe Innovation Lab van KP Holland officieel geopend. Met dit laboratorium komt de toepassing van moleculaire veredelingstechnieken binnen bereik en biedt het capaciteitsuitbreiding voor onderzoek in, en vermeerdering van, weefselkweek uitgangsmateriaal.


Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW, en Leo de Vries (KP Holland) openen het Innovation Lab van KP Holland.

Middels het doorknippen van een symbolische DNA-streng is het laboratorium geopend. De opening werd tevens luister bijgezet met de presentatie van een nieuwe witte Curcuma, een exclusieve seizoensbloeier met helderwitte lotusbloemen in de Siam-serie met de naam Siam Sisto.


Ingrid Thijssen (VNO-NCW) doopt tijdens de opening van het Innovation Lab van KP Holland de nieuwe Curcuma Siam Sisto, wat schoonheid betekent.

“Met de ingebruikname van ons nieuwe Innovation Lab intensiveren we het onderzoek, de ontwikkeling én de vermeerdering van ons assortiment om aan de wereldwijd groeiende klantbehoefte te voldoen. Met deze stap geven we invulling aan onze strategie door te groeien in de veredeling en vermeerdering van weefselkweek uitgangsmateriaal”, vertelt algemeen directeur Leo de Vries.

Ingrid Thijssen (voorzitter VNO-NCW) krijgt een rondleiding van Steef van der Knaap en Leo de Vries in het door haar geopende Innovation Lab van KP Holland.

Voor meer informatie:
KP Holland
Kasteelweg 10
2671MM Naaldwijk
+31 (0)174 623666
info@kpholland.nl
www.kpholland.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.