Ronald Moerings Foundation bijeen bij VDE plant

De leden van de Ronald Moerings Foundation kwamen vrijdag 13 mei bijeen om te luisteren naar Jessica Borgers van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Zij deelde een van de nieuwste studies over immunotherapie en melanoomkanker. Een studie mede mogelijk gemaakt door de Ronald Moerings Foundation.

De Ronald Moerings Foundation bestaat uit (groene) ondernemers die rechtstreeks bijdragen aan het AvL, via de AvL Foundation. Op deze manier gaat élke euro direct naar kankeronderzoek. Eén keer per jaar worden de leden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en de besteding van het geld. Deze keer vond dit plaats bij op de kwekerij van VDE plant in Woubrugge.

Naast een jaarlijks bedrag zijn er ook eenmalige initiatieven of bijdragen die bedrijven leveren aan het AVL. Zo wordt er in september dit jaar een gesponsorde fietstocht georganiseerd door Stichting All the Way EFI en zamelt Floramedia geld in door deelname aan de Dam tot Damloop by Night.

Doe met ons mee!
De Ronald Moerings Foundation wil als groep elk jaar groeien om samen een steeds grotere bijdrage te kunnen leveren tegen deze vreselijke ziekte. Sinds de oprichting is in totaal € 919.337,38 opgehaald. Dit betekent dat aan het eind van dit jaar waarschijnlijk de grens van één miljoen euro zal worden gepasseerd. Inmiddels hebben zich al 41 bedrijven aangesloten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.