Desch Plantpak benoemd tot Best Managed Company 2021-2022

Op 12 mei 2022 werden de winnaars van het Best Managed Companies-programma van Deloitte bekend gemaakt. Desch Plantpak is een van de winnaars en hoort bij de best geleide bedrijven van Nederland.

Deloitte beoordeelt de deelnemende bedrijven op basis van een aantal thema’s: strategie, bedrijfsvoering en bedrijfscultuur, mate van innovatie en financiën. Dit jaar werden de deelnemende bedrijven ook voor het eerst getoetst op hoe zij duurzaamheid hebben opgenomen in hun bedrijfsvoering en welke acties zij hieraan verbinden.

Jan Willem Wieringa, CEO Desch Plantpak “We zijn uiteraard enorm trots, en beschouwen dit als een schouderklopje voor al onze medewerkers. De laatste 2 jaar zijn heftig geweest; corona, issues met materiaal beschikbaarheid, enorme kosten stijgingen van grondstoffen, energie etc. We investeren door met nieuwe, snellere en energie zuinigere machines; in april en mei zijn er al weer 2 machines bijgekomen. Nogmaals, we zijn trots, maar ook realistisch dat we nog veel te doen hebben om nog beter te worden in de toekomst!”


Recover, een lijn recyclebare potten van Desch Plantpak

Desch Plantpak, met hoofdkantoor in Waalwijk Nederland, en vestigingen in de UK en Polen, is een bekende Europese producent van trays, potten, containers, met merken als EPLA, IPP en Desch voor de professionele tuinbouw. Desch zet in op duurzaam produceren en gebruikt met name gerecyclede materialen.

Voor meer informatie:
Desch Plantpak
www.desch.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven