Euroveiling vervangt klokfronten door haarscherpe LED-panelen

Sierteeltveiling Euroveiling gaf Aucxis de opdracht om hun klokkenwand te vervangen door een multifunctionele LED-wand van 75m² waarop hun vijf klokken getoond zullen worden. De voordelen van LED-technologie – perfecte beeldkwaliteit, verbeterde koopervaring voor de zaalkopers, flexibiliteit in lay-out, geïntegreerde weergave van productfoto’s enz. - overtuigden Euroveiling om hun klokfronten om te bouwen naar een dynamische LED-wand.

Om zowel kopers als telers nog beter van dienst te zijn, streeft het vernieuwde directieteam van Euroveiling voortdurend naar verbetering van haar veilinginfrastructuur en veilproces. “Ondanks de digitalisering in onze sector is de verkoopzaal met 510 zitplaatsen nog steeds het kloppend hart van Euroveiling”, zegt financieel directeur Johan Peeters. “Het loont dus om dit innovatietraject aan te gaan en te blijven investeren in onze veilzaal. Om het koopcomfort van onze zaalkopers te vergroten, besloten we om onze vijf klokfronten - opgebouwd uit LED-klokcirkels en –tekstbalken - te vervangen door vijf individuele multicolour-LED-wanden van 15m² per klok.” 


De te vervangen klokwand

Flexibel en multi-inzetbaar 
Naast de perfecte beeldkwaliteit is de eindeloze flexibiliteit van de LED-wand één van de voornaamste redenen van Euroveiling om voor LED-technologie te kiezen. “Wij werken samen met de klant een basislay-out uit, maar nadien kan Euroveiling in alle vrijheid aan de slag met onze LED Designer-software om de weergave aan te passen,” legt E-Trade accountmanager Steff Lyssens uit.  

Vandaag toont Euroveiling de productfoto’s van het lot dat verkocht nog op tv’s aan de wand; in de toekomst zullen deze beelden rechtstreeks op de LED-wand weergegeven worden, net als extra informatie zoals kwaliteits- en kwekerslogo’s. Bovendien zal de klokkenwand ook inzetbaar zijn voor andere doeleinden, zoals het afspelen van presentaties en video’s.  

“Dankzij het haarscherpe beeld op de LED-wanden en de flexibele indeling en weergave van de productinformatie op de klok, tillen we de koopervaring van onze zaalkopers naar een hoger niveau”, stelt Johan Peeters.

“LED-klokkenwanden gaan jarenlang mee zonder kwaliteitsafname en zijn zo goed als onderhoudsvrij,” besluit Steff Lyssens. “Dankzij de modulaire opbouw kan de installatie vlot verlopen en zullen de vijf individuele wanden een esthetisch mooi geheel vormen.”

De installatie van de LED-wanden is voorzien voor het najaar en zal gefaseerd verlopen om de werking van de veiling niet te hinderen. 

Voor meer informatie:
Aucxis
Zavelstraat 40
9190 Stekene, België
+32 (0)3 790 17 17
info@aucxis.com
www.aucxis.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven